Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Rm _forsidebld _02

 

Kurser i internationalt anerkendte Best Practice-metoder

 

Vidste du, at Rovsing Management siden 2002 har uddannet over halvdelen af alle danske PRINCE2®-certificerede?

Vi er på forkant med certificeringskurser

Rovsing Management uddanner årligt over 4.000 kursister heraf hovedparten i PRINCE2®.

Derudover har vi taget flere discipliner ind i vores portefølje, herunder programledelse med MSP®, risikostyring med M_o_R®, porteføljestyring med MoP® og forandringsledelse med Change Management, der alle er akkrediterede uddannelser under britiske AXELOS med tilhørende certificering.

Igen var Rovsing Management de første til at afholde porteføljestyringskurser i Danmark, og som de eneste i Danmark udbyder vi Change Management. På den måde favner vi alle aspekter i at kunne styre succesfulde projekter og programmer og imødekommer dermed vores kunders behov.

 

Rm _udltalelser _03

Din sikkerhed for kvalitet

Alle vores kurser bygger på internationalt anerkendte Best Practice-metoder, som bruges verden over. Derfor kan vores kunder være sikre på at få redskaber, der er afprøvet i en global kontekst og under konstant kvalitetssikring.

Knivskarpe undervisere

Vi lægger vægt på at levere kurser, der relaterer til vores kunders virkelighed. Derfor skal vores kurser ikke blot ende med en certificering, men skabe værdi for organisationen. Det stiller store krav til vores undervisere.

Alle vores undervisere er certificerede på højeste niveau inden for deres felt og deltager løbende i opkvalificeringskurser. De har derfor både en stor teoretisk viden og mange års praktisk erfaring og ved, hvordan teori bedst kobles til kundens virkelighed.

Erfaren sparringspartner

Flere af vores kursister har efter endt kursus haft behov for assistance til at implementere og forankre den nye viden i organisationen. Der kan være mange spørgsmål, man skal forholde sig til. Hvordan sikrer man f.eks., at den nye viden bliver formidlet til kollegaer? Hvilke tiltag skal der til? Og skal der ændres på interne strukturer og processer?

Derfor hjælper vi gerne med råd og vejledning om, hvordan den lærte teori kan omsættes til nye procedurer og implementeres i hele organisationen. Vi tager altid udgangspunkt i virksomhedens aktuelle situation, og vi forlader først opgaven, når organisationen har fået konkrete actionpoints og samtidig føler sig tryg ved selv at håndtere den videre udvikling.

Det mener vi, tilfører værdi.

Skræddersyede forløb til private og til organisationer

Vi tilbyder virksomhedsløsninger enten som enkeltstående kurser eller som en integreret del af et implementerings- og forandringsforløb.

Kontakt os for mere information og et uforpligtende tilbud.

 

PRINCE2®, P3O®, MSP®, MoP®, M_o_R® and ITIL® er registrede varemærker tilhørende AXELOS Limited.

PRINCE2®-kurser gennemføres med Rovsing Management A/S som ATO. Kurser i P3O®, MSP®, MoP® og M_o_R® gennemføres med Aspire som ATO. ITIL®-kurser gennemføres med KMD som ATO.

Change Management er et registreret varemærke tilhørende APM Group International. Alle Change Management-kurser gennemføres med Rovsing Management  A/S som ATO.

Rovsing Management A/S
Øster Allé 48-50
2100 København Ø | Danmark

Telefon | +45 3630 4454
post@rovsingmanagement.dk
Om Rovsing Management A/S
Rettigheder og ATO