Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Rm _kursusbld _msp

Skab overblik over projekter med MSP®

- og hold styr på forandringer i organisationen 


Programledelse, MSP®, er et vigtigt og uundværligt redskab, når virksomheder skal indfri større strategiske målsætninger. Ændringstiltag og større opgaver kan ofte ikke afgrænses til et enkelt projekt, men vil bestå af flere projekter med indbyrdes sammenhæng, som med fordel kan organiseres i et program.

MSP®-metoden er derfor et effektivt redskab til at styre forandringer gennem en række koordinerede og integrerede projekter.

International anerkendt best practice metode

MSP® er, ligesom PRINCE2®, udviklet af Cabint Office og anerkendt verden over som en af de mest brugte best pratice metoder. Du er derfor sikker på at få kendskab til redskaber, der er afprøvet i en international kontaktst og godkendt verden over.

MSP®-kurser hos Rovsing Management

Få styr på dine programmer med et kursus i programledelse og MSP®, og lad en af vores dygtige MSP®-trænere guide dig sikkert gennem metoden. Vi tilbyder kurser til virksomheder og private i:

  • MSP® Foundation, der er et intensivt kursus designet til at give dig en grundlæggende viden om programledelse.
  • MSP® Practitioner, der er det næste niveau inden for MSP® og er for dig, som ønsker dybtgående viden om programledelse.
  • MSP® Advanced Practitioner, der er den højest opnåelige og er for programmets ledere og forandringsagenter.


Du finder vores kursuskalender med priser her: Kursuskalender 
 

I lighed med PRINCE2® har det britiske handelsministerium udviklet denne best practice-metode til at håndtere programmer. MSP® kan integreres fuldt med PRINCE2®, men forudsætter ikke PRINCE2®-viden.

Sparringspartner

Rovsing Management A/S agerer ofte sparringspartner, når vores kursister efter endt kursus vil have input til at implementere og forankre den nye viden i organisationen. Vi engagerer os hellere end gerne i en uforpligtende diskussion om, hvordan man kan skræddersy et godt implementeringsforløb for organisationen. Vi tilfører værdi. Fordi vi brænder for det, vi laver!

Kontakt

Vil du vide mere om vores kurser, så kontakt os ved at sende en e-mail til post@rovsingmanagement.dk eller ring på tlf. 36 30 44 54.

 

MSP® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited.
Alle MSP®-kurser gennemføres af Aspire Europe Limited som ATO. www.msp-officialsite.com 

Om copyright og rettigheder

Rovsing Management A/S
Øster Allé 48-50
2100 København Ø | Danmark

Telefon | +45 3630 4454
post@rovsingmanagement.dk
Om Rovsing Management A/S
Rettigheder og ATO