Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

 • Er du vores nye udviklingskonsulent?

  18. marts 2015

    Vi søger en udviklingskonsulent til afdelingen Kompetenceløft til alle - i en tidsbegrænset stilling frem til august 2016. OBS: Opslaget ikke længere aktuelt! Indkomne ansøgninger bliver lige nu gennemgået og kandidater indkaldes til samtale hurtigst muligt.

 • Vi søger nye kollegaer

  13. november 2014

    Hos både Rovsing Management og Rovsing Applications er vi i rivende udvikling, og vi søger derfor nu flere kolleger til vores stærke teams.  Vi søger lige nu:  Salgskonsulent/kursuskonsulent til Rovsing Management (udløbet) Salgskonsulent/Account Manager til eSignatur (udløbet) Backend-udvikler til eSignatur (udløbet)   Interesseret i et job hos Rovsing Management? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

 • Rovsing Applications søger front-end udvikler til eSignatur

  9. september 2014

  OBS: Stillingen er blev besat pr. 1. november 2014 Brænder du for udvikling og IT? Og har du lyst til et udfordrende og gennemført fedt arbejde med udvikling af eSignatur? eSignatur en digital signeringsløsning under Rovsing Applications - en virksomhed i rivende udvikling.

 • Ny adm. direktør i Rovsing Management

  13. august 2014

  Rovsing Managements bestyrelse har netop udpeget Tomas Frydenberg som ny administrerende direktør. Tomas kommer fra en stilling som koncerndirektør i ATP og har tidligere bl.a. været direktør i Økonomi- og Erhvervsministeriet. Tomas er 42 år. "Vi er utroligt glade for at kunne tiltrække en ressource som Tomas.

 • Risikostyring af uforudsete hændelser

  18. juli 2014

  De fleste virksomheder støder på risici. De kan forekomme både på flere niveauer og i forskellige kontekster. Spørgsmålet er ikke, hvornår disse risici forekommer, men hvordan man styrer dem mest effektivt, således at man opnår sin målsætning.   Definition Principielt set handler effektiv risikostyring om at identificere risikoen, vurdere den og styre den mest effektivt.

 • IPMA og PMI-certificeringer giver nu adgang til PRINCE2® Practitioner

  1. juli 2014

   1. juli 2014 har AXELOS Limited - som PRINCE2® varemærket tilhører - anerkendt certificeringer fra Project Management Institute (PMI) og det internationale Project Management Association (IPMA) som adgangsgivende til PRINCE2® Practitioner.  Tidligere var en PRINCE2® Foundation-certificeringen den eneste mulighed for at opnå en PRINCE2® Practitioner-certificering.

 • Jobrotationsydelsen for private virksomheder sænkes

  21. maj 2014

  Forsøgsperioden med forhøjet jobrotationsydelse til private virksomheder udløber 1. juli 2014. Lige nu er taksten 198,34 kr. pr. time - fra 1. juli 2014 er taksten 176,20 kr. pr. time. Kom i gang med jobrotation allerede i dag Husk derfor, at uddannelse med jobrotation på disse særligt gunstige vilkår med fordel kan samles i et projekt, som skal være godkendt og igangsat inden 1.

 • Artikel i Dansk Projektledelses seneste tidsskrift

  2. maj 2014

  Rovsing Managements seniorkonsulent og underviser Thomas Essendrops er aktuel med en artikel om projeklederen som forandringsagent i Dansk Projektledelses seneste tidskrift "Projektledelse". Læs artiklen her.  

 • Gratis seminar 23/4: Forandringsledelse med succes

  3. april 2014

    Onsdag d. 23. april 2014 kl. 9-13 Øster Allé 48-50, 2100 København Ø I en stærkt stigende konkurrence - lokal som global - gennemgår de fleste organisationer forandringer i form af fx omstrukturering, procesoptimering, IT-baseret forandring, opkøb eller fusion.

 • Change Management: Oplæg på ITU

  28. februar 2014

  Konsulent og underviser Thomas Essendrop holdte oplæg på ITU om Change Management d. 27. februar 2014. Du kan se uddrag fra oplægget her: Change Management.  

Rovsing Management A/S
Øster Allé 48-50
2100 København Ø | Danmark

Telefon | +45 3630 4454
post@rovsingmanagement.dk
Om Rovsing Management A/S
Rettigheder og ATO