Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

 • Jobopslag: Vi søger lige nu en økonomichef

  4. april 2014

  Vi søger lige nu en forretningsorienteret økonomichef. Lyder det som noget for dig eller en, du kender? Så læs mere om jobbet, og send os din ansøgning og CV senest d. 16. april 2014. Vi glæder os til at høre fra dig! De bedste hilsner Rovsing Management

 • Gratis seminar 23/4: Forandringsledelse med succes

  3. april 2014

  Onsdag d. 23. april 2014 kl. 9-13 Øster Allé 48-50, 2100 København Ø I en stærkt stigende konkurrence - lokal som global - gennemgår de fleste organisationer forandringer i form af fx omstrukturering, procesoptimering, IT-baseret forandring, opkøb eller fusion.

 • Jobopslag: Vi søger lige nu en marketingkoordinator

  31. marts 2014

  Vi søger lige nu en marketingkoordinator til et jobrotationsvikariat. Lyder det som noget for dig eller en, du kender? Så læs mere om jobbet, og send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig! De bedste hilsner Rovsing Management

 • Change Management: Oplæg på ITU

  28. februar 2014

  Konsulent og underviser Thomas Essendrop holdte oplæg på ITU om Change Management d. 27. februar 2014. Du kan se uddrag fra oplægget her: Change Management.  

 • Rovsing Management og eSignatur i medierne

  4. november 2013

  Rovsing Managements datterselskab, Rovsing Applications, lancerede i 2013 en ny løsning til digital signering af aftaler. Løsningen hedder eSignatur, og har nu også fundet vej i medierne. eSignatur i Politiken eSignatur i Nordjyske Om eSignatur Med eSignatur kan virksomheder og privatpersoner underskrive dokumenter digitalt med NemID - når som helst, hvor som helst.

 • Jubilæum: 50-årsdagen for etableringen af Christian Rovsing A/S

  23. august 2013

   

  Den 1.september 2013 er det 50 år siden, at Rovsing Managements grundlægger Christian Rovsing stiftede sin første virksomhed - Christian Rovsing A/S.


  I den anledning inviterer Dansk Datahistorisk Forening til reception i virksomhedens tidligere lokaler i Ballerup, hvor Christian Rovsing også deltager som taler:


  Tid: Søndag den 1. september 2013 kl. 14.00


  Sted: Lautrupvang 2, 2750 Ballerup


  Læs mere om arrangementet her.

 • Rovsing Management vinder udbud hos Region Hovedstaden

  5. august 2013

   

  Virksomheder i hovedstadsregionen skal blive bedre til at kompetenceudvikle deres medarbejdere.

   

  Derfor har Region Hovedstaden nu bedt Rovsing Management A/S igangsætte et stort regionalt erhvervsudviklingsprojekt, som skal give medarbejderne et kompetenceløft, der øger virksomhedernes produktivitet og vækst.

   

  Læs hele pressemeddelelsen fra Region Hovedstaden her.

 • Rovsing fylder 15!

  1. april 2013

  Rovsing Management fylder 15 år! Vi er blevet større og ældre, og det skal naturligvis fejres. Der er sket meget i årenes løb, og vi er stolte over at kunne dele vores fremskridt med vores kunder og samarbejdspartnere. Læs mere om vores grundlægger Christian Rovsing, og hvordan en af landets store iværksættere startede sin første virksomhed i sine forældres kælder.

 • Vi flytter til Parken!

  18. december 2012

  Vi flytter Parken!

 • Mød os på Træfpunkt 2012 messen!

  28. september 2012

    Vi glæder os til at deltage på Danmarks største HR-messe, Træfpunkt Human Resources® i Øksnehallen i København i næste uge. Messen blev sidste år besøgt af mere end 2400 HR- og personaleansvarlige og havde over 150 udstillere. Har du brug for et løft? Find os på stand 127 og få en snak om dine muligheder for efteruddannelse og hvordan du kan styrke dine kompetencer.

Rovsing Management A/S
Øster Allé 48-50
2100 København Ø | Danmark

Telefon | +45 3630 4454
post@rovsingmanagement.dk
Om Rovsing Management A/S
Rettigheder og ATO