Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

 • Gå-hjem-fest med Peter Lund Madsen: Hjernen på arbejde

  18. august 2015

  Vi har gjort det til vores kernekompetence at hjælpe virksomheder med at skabe værdi gennem uddannelse og læring. Vores nye navn Rovsing Business Academy rummer både virksomhedens ophav Christian F. Rovsing og vores identitet som samarbejdspartner for erhvervslivet.

 • Nye medarbejdere i Kompetenceløft-enheden

  18. august 2015

  I Kompetenceløft-enheden i Rovsing oplever vi stadig stor interesse for vores ydelser. I den forbindelse byder vi velkommen til nye kolleger: Signe Marie Toft, som kommer fra Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. Signe har arbejdet med kompetenceudvikling af beskæftigelseskonsulenter, coaching og opkvalificering af ledige samt samarbejdet med virksomheder, uddannelsesinstitutioner og jobcentre.

 • Vi søger nye kolleger til salgsteamet

  9. juni 2015

  Lige nu søger vi 2-3 konsulenter til salg af kurser og rådgivning inden for projektledelse, forandringsledelse og kommunikation.   Du har erfaring som sælger eller konsulent De profiler, vi leder efter, er enten sælgere med solid erfaring fra salg af kurser eller tilsvarende ydelser eller konsulenter, der allerede selv har arbejdet med projekt- eller forandringsledelse og gerne vil prøve kræfter med salg.

 • Kompetenceløft-enheden har fået ny udviklingskonsulent

  13. april 2015

    Kompetenceløft-enheden har fået ny udviklingskonsulent. Da vi i kompetenceløft-enheden oplever en øget interesse for vores assistance fra både virksomheder, jobcentre og uddannelsesinstitutioner, har vi ansat endnu en udviklingskonsulent. Vi har været så heldige, at Jørn Lundsgaard har sagt ja til at blive vores nye kollega.

 • Rovsing Management har fået vokseværk

  9. april 2015

    Rovsing Managements kursusafdeling har fået vokseværk. Derfor har vi ansat endnu en chefkonsulent, Christian Spliid, til vores team. Vi er glade for at byde ham velkommen. Christian har fremadrettet fokus på at rådgive virksomheder inden for vores kerneportefølje - PRINCE2®, Retorisk kommunikation og Forandringsledelse.

 • Er du vores nye udviklingskonsulent?

  18. marts 2015

    Vi søger en udviklingskonsulent til afdelingen Kompetenceløft til alle - i en tidsbegrænset stilling frem til august 2016. OBS: Stillingen er besat.  Rovsing Management varetager projektet "Kompetenceløft til alle" for Region Hovedstaden, hvor formålet er at styrke vækst i virksomhederne ved at øge kendskabet til efteruddannelse med brug af jobrotations-ordningen, især blandt små- og mellemstore virksomheder.

 • Vi søger nye kollegaer

  13. november 2014

    Hos både Rovsing Management og Rovsing Applications er vi i rivende udvikling, og vi søger derfor nu flere kolleger til vores stærke teams.  Vi søger lige nu:  Salgskonsulent/kursuskonsulent til Rovsing Management (udløbet) Salgskonsulent/Account Manager til eSignatur (udløbet) Backend-udvikler til eSignatur (udløbet)   Interesseret i et job hos Rovsing Management? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

 • Rovsing Applications søger front-end udvikler til eSignatur

  9. september 2014

  OBS: Stillingen er blev besat pr. 1. november 2014 Brænder du for udvikling og IT? Og har du lyst til et udfordrende og gennemført fedt arbejde med udvikling af eSignatur? eSignatur en digital signeringsløsning under Rovsing Applications - en virksomhed i rivende udvikling.

 • Risikostyring af uforudsete hændelser

  18. juli 2014

  De fleste virksomheder støder på risici. De kan forekomme både på flere niveauer og i forskellige kontekster. Spørgsmålet er ikke, hvornår disse risici forekommer, men hvordan man styrer dem mest effektivt, således at man opnår sin målsætning.   Definition Principielt set handler effektiv risikostyring om at identificere risikoen, vurdere den og styre den mest effektivt.

 • IPMA og PMI-certificeringer giver nu adgang til PRINCE2® Practitioner

  1. juli 2014

   1. juli 2014 har AXELOS Limited - som PRINCE2® varemærket tilhører - anerkendt certificeringer fra Project Management Institute (PMI) og det internationale Project Management Association (IPMA) som adgangsgivende til PRINCE2® Practitioner.  Tidligere var en PRINCE2® Foundation-certificeringen den eneste mulighed for at opnå en PRINCE2® Practitioner-certificering.

Rovsing Management A/S
Øster Allé 48-50
2100 København Ø | Danmark

Telefon | +45 3630 4454
post@rovsingmanagement.dk
Om Rovsing Management A/S
Rettigheder og ATO